Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Investiţii în transportul public
Craiova se pregăteşte să ia 50 de autobuze noi şi 10 tramvaie
0 Publicat la 8 ianuarie 2016, ora 13:04, 8773 / 3163 afişări Ramona Oprea
Nota medie 6.0/10 din 1158 voturi
   
RAT Craiova s-a transformat în SRL pentru a putea lua pe fonduri europene de data aceasta, 50 de autobuze noi şi 10 tramvaie.

Noile autobuze vor completa parcul auto RAT care deţine 24 de autobuze Solaris cumpărate în ultimii doi ani. „Graba de a transforma RAT Craiova într-o societate comercială este dată de faptul că sunt 33.2 milioane de euro pe axa 4, care sunt doar pentru municipiul Craiova, bani cu care noi putem să cumpărăm autobuze şi tramvaie noi. O regie nu poate să fie implicată într-un astfel de proiect, însă o societate comercială poate. În luna februarie deja va fi lansat şi vrem să fim primii care vom accesa aceşti bani, având în vedere că transportul în comun din Craiova suferă, chiar dacă noi am mai luat 24 de autobuze noi. Chiar dacă am modernizat tramvaiele, ele sunt vechi de 14 ani şi vrem unele noi. Pe fonduri europene vrem de anul acesta să avem 10 tramvaie noi şi cel puţin 50 de autobuze noi electrice”,a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro