Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Locul 1 pentru cea mai bună ascensiune din Romania 2012
Craioveanul Dj Gully, pe culmile succesului
0 Publicat la 2 aprilie 2013, ora 16:26, 10354 / 3743 afişări Rebeca Dobrişan
Nota medie 6.2/10 din 1256 voturi
   
Dacă în anii precedenți se punea problema nominalizării la categoria “Cel mai bun Dj rezident” și DJ-ul cu cea mai mare ascensiune, ei bine, în anul acesta avem parte de o surpriză plăcută : Dj Gully nu poate decât să ne flateze și să ne arate încă o dată că este pe drumul cel bun, ocupând locul 1 la cea mai bună ascensiune din România 2012.

Rebeca D:  Îmi amintesc cu plăcere discuția pe care o purtam acum un an în legătură cu nominalizarea ta la diferite categorii ale premiilor Nights.ro Awards. Având în vedere eforturile depuse și ascensiunea uimitoare de care ai dat dovadă, care este sentimentul care te cuprinde în momentul în care realizezi că premiul cel mare, locul 1,  este numai și numai al tău?

 Gully: Un sentiment plăcut , simți că o parte din munca ta a fost răsplătită și asta nu vine decât să ți dea mai multă încredere. 

 Anul trecut a fost un interviu acordat cu aceeași ocazie, clasarea mea pe podium pentru prima dată, într-un timp de 5 ani, în care am fost nominalizat an de an la premiile nights.ro, DJ-ul român cu cea mai mare ascesiune ( locul 3 ), cel mai bun DJ rezident din românia ( locul 3 )

 Ei bine, anul 2013 a început cum nu se putea mai bine, mă gasete mult mai optimist. M-a făcut să mă bucur de un suport venit din partea unui public frumos, care m-a inconjurat la fiecare petrecere și de încrederea oferită de către colegii mei de la Funky Business.

 Rebeca D: Unde a avut loc festivitatea de premirere?

Gully: Nou9 - Bucureşti. 

Rebeca D: Au existat momente de tensiune, având în vedere că  premiul tău se afla în mâinile opiniei publice, a celor care urmau să voteze?

Gully: Având în vedere că anul trecut obținusem o clasare pe podium, mai exact locul 3, anul acest nu venea decât să mă fac să fiu mult mai motivat și să aspir la o clasare mai bună evident. Tensiune e mult spus. 

Rebeca D: Ce mesaj ai vrea să le trasmiţi celor care te-au votat și evident colegilor de la Funky Business?

Gully: Mulțumesc votanților și colegilor de la Funky Business pentru suportul și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Ați contribuit la una dintre cele mai notabile reușite.

Rebeca D: A fost o seară specială atât pentru tine, cât și pentru ceilalți premianți. Unde ați sărbătorit reușita?

Gully: Într-un mediu cât se poate de plăcut, mai exact în aceeași locație unde a avut loc și decernarea premiilor Nights.ro (Nou9 București), încojurat de o mulțime de artiști români foarte talentați și multă muzică bună.

Rebeca D: Este evident faptul că, din momentul de față, pretențiile ascultătorilor sunt destul de mari și automat drumul tău este într-un crescendo continuu. Care este următoarea țintă ce trebuie atinsă? 

Gully: La ce mă gândesc cel mai mult în ultimul timp este producția muzicală. Practic e momentul în care simt că după o perioadă bună de timp petrecută în muzică, trebuie să mi fac propiul meu sound ca și producător.

Rebeca D: Am aflat că multe personalități ale muzicii electronice sunt interesate să aibă proiecte alături de tine. În decursul acestui an, cu ce nume cunoscute ai pus muzică?

Gully: Sunt câteva proiecte, dar încă nu pot să ți dau foarte multe detalii, aștept finalizarea lor în viitorul apropiat. Artiștii alături de care am pus muzică în decursul acestui an sunt Tania Vulcano, Fritz Kalkbrenner, Pig & Dan, John Digweed.

Rebeca D: Când te putem vedea pe scenele de la Ibiza?

Gully: Cel mai probabil odată cu venirea sezonului 

Rebeca D: Crezi că la 70 de ani te vei descurca la fel de bine cu placile...dentare? 

Gully: Cred că la 70 de ani o să mă apuc de surfing  :))

Gully: Multumesc frumos. Şi nu uitaţi: Ascultaţi muzică bună! 

www.alexgully.ro

www.facebook.com/gullyofficial

Interviu realizat de Rebeca Dobrisan

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro