Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
CS “U” caută 2 fundaşi centrali şi un număr 10
3 Publicat la 24 iunie 2014, ora 14:50, 4974 / 2249 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 983 voturi
   
În cantonamentul din Slovenia este posibil să mai apară trei jucători în lotul alb-albastru. Conducătorii olteni sunt în cautarea posturilor considerate deficitare.

Atenţia lui Jerry Gane cât şi a celorlalţi oameni din staff-ul oltenilor se îndreaptă către un număr zece ( digisport spune că ar fi vorba de Wesley) şi a doi fundaşi centrali. Cum perioada până la începerea campiunatului este destul de scurtă, Craiova îşi doreşte ca cei trei jucători cu care se pare că s-ar negocia intens, dar fără a se divulga numele, să ajungă în cel mai scurt timp în cantonament.

 
afiseaza mai multe
Claudiu
Poi acuma i-l ai si pe un fundaș a lui mititelu numai gloabe aduce la echipa e totul pe interesul lor nu ii interesează suporteri sau fotbalul lăsa acasa jucatori buni care au muncit pentru a se ajunge in prima liga pentru uni care nici măcar nu jucau in liga a2a.interesul joaca fesul aici
25 iunie 2014, 15:15
 
nume *
Wesley ar fi excelent pentru noi dar numai sa nu fie doar un zvon.
24 iunie 2014, 18:31
 
stresul
Cauta fundasi centrali si au adus rezerva de la bistritza pe motiv ca e mai bunbdecat izvoranu sau tomic. !!!! Dar mijlocasi de banda dreapta de picior drept aveti vreunul in lot ? Niciunul. In banda dreapta a jucat titular un stangaci , ganea, pe care l-ati dat afara. Gane , ale cui interese slujesti tu la clubul acesta ?????...... pt ca nu alte csu , asta e clar.
24 iunie 2014, 16:39
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro