Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Freakadadisk la " Henri Coandă"
DJ Dragu, liber să scârţâie placa
1 Publicat la 28 martie 2013, ora 15:06, 6639 / 2965 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.1/10 din 1179 voturi
   
Mihai Dragu, directorul Liceului Teoretic “Henri Coandă” din Craiova, a fost demis de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj. Potrivit unui comunicat de presă, şi directorul adjunct al liceului, Marius Tiţa, a fost destituit din funcţie.

“Hotărârea a fost luată miercuri, 27 martie, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, ca urmare a ultimelor evenimente petrecute la Liceul Teoretic Henri Coandă din Craiova. Menţionăm că această decizie a fost luată pentru restabilirea climatului de linişte, propice derulării în bune condiţii a procesului instructiv-educativ şi pentru refacerea imaginii şcolii la nivelul întregii comunităţi”, se arată în comunicatul de presă.

 
afiseaza mai multe
Claudiu
Directorul Mihai Dragu de la liceul Henri Coanda Craiova a fost schimbat din functie deoarece s-a implicat in relatarea unor evenimente care se produc in scolile si liceele din Romania. La ISJ Dolj insectorul scolar general adjunct COTESCU NICUSOR in calitate de profesor a intretinut mai multi ani la rand relatii sexuale cu una dintre elevele sale minore de la liceul Matei Basarab. Nicusor Cotescu este finul Primarului Craiovei OLGUTA VASILESCU, care s-a implicat activ in demiterea directorului. Toata lumea din liceu, oameni din presa, colegi din ISJ, stiu despre aces lucru dar nu au curajul sa vorbeasca. DRAGU este victima unor pedofili care conduc destinele invatamantului Doljan. Surse din MInisterul Educatiei afirma ca insusi ministrul Pricopie, protejatul Ecaterinei Andronescu( aflata intr-o relatie cu ministrul sec de stat Costoiu – 37 ani ) este unul dintre oameni cu afinitati HOMOSEXUALE. Directorul lic H.Coanda din Craiova a dat in vileag inertia unui sistem corupt si nenorocit care prefera sa ascunda sub pres tot ceea ce tine de mizeria umana. ATENTIE !!!!
28 martie 2013, 22:34
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro