Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Doi craioveni au un succes nebun în rândul amatorilor de distracţie
DJ Safta şi MC Tom revoluţionează muzica de club din România
1 Publicat la 25 iulie 2014, ora 15:53, 5892 / 2915 afişări C.H.
Nota medie 5.3/10 din 1178 voturi
   
Ei sunt doi dintre cei mai căutaţi entertain-eri din Craiova, la petrecerile private. Pun muzică bună care se ascultă şi la Kiss FM în cluburile şi la ştrandurile ori terasele din Bănie, dar au început să vină cereri şi din localuri renumite de la mare.

Duminica asta, spre exemplu, merg la Turnu Măgurele, la Briza Dunării, un local situat chiar pe plajă, într-o ambianţă extrem de plăcută. Recent i-am văzut făcând un show de excepţie la ştrandul Colosseum din Craiova, creând o atmosferă care a ridicat de pe şezlonguri toată asistenţa. Toată ziua s-a dansat nebuneşte, muzică antrenantă, iar canicula a trecut neobservată.

Succesul celor doi a venit, spune DJ Safta, mulţumită anilor de experienţă pe care îi au în spate. „Muzica noastră prinde la public pentru că încercăm, prin show-urile noastre, să satisfacem cât mai multe gusturi. În jur de 70 la sută din muzica pe care o punem la petreceri este house, dar noi încercăm să punem cât mai multe melodii cu vorbe. Trend-ul a început să se schimbe, iar muzica electronică pierde din ce în ce mai mult teren, din păcate”.

La Turnu Măgurele, cei doi vor oferi premi celor care vor fi prezenţi la Briza Dunării, într-un Kiss Party FM la care sunt aşteptaţi să vină în jur de 400 de oameni. Apoi îşi adună sculele şi iau drumul Constanţei. „Avem o petrecere la Turnu Măgurele duminica aceasta, iar apoi vom merge o lună de zile la mare, unde vom pune muzică în cluburi şi pe plajă”, spune MC Tom.

 
afiseaza mai multe
nixxon
Aiurea. naţi auzit de ză manager frate? Alias cheliosu. Fostu de pe la primerie, ce muşchii mei a fost peacolo. Ăla frate, la o paranghelie a fost ciumeg. Ce fete de lla liceu, mama, mama..
25 iulie 2014, 22:18
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro