Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Victorie în instanță
DNA a clasat dosarul Liei Olguței Vasilescu
0 Publicat la 29 decembrie 2020, ora 08:57, 464 / 392 afişări Mihai Micuț
Nota medie 5.7/10 din 147 voturi
   

Victorie importantă pentru Lia Olguța Vasilescu. Celebrul dosar “Fațada” a fost clasat, din lipsă de probe. Cinci ani a trenat, dar, la final, totul s-a dovedit a fi doar praf în ochi.

 

“Dosarul „Fațada” (mită constând în capital de imagine) a fost clasat de DNA. După patru ani de hărțuire sistematică, interceptări, abuzuri asupra unor apropiați care nu aveau altă vină decât că au vrut să mă ajute ca orașul Craiova să devină unul mai frumos, de denigrare, de stres pentru mine și familia mea, astăzi, am primit vestea clasării unui dosar pentru care am fost reținută și încătușată. Un dosar pe care l-am făcut public pe pagina mea de facebook, un dosar asupra căruia nu mai puțin de șase instanțe s-au pronunțat și au denunțat abuzuri, un dosar pe care presa l-a prezentat din scoarță în scoarță și l-a catalogat ca fiind unul politic. Pentru că azi ziua mea a fost așa, trebuie să dau Cezarului ce e al Cezarului: fără ajutorul unor jurnaliști liberi, deznodamântul putea fi altul! Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în nevinovăția mea și mai ales craiovenilor care și-au spus punctul de vedere în trei campanii consecutive în care am candidat!”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro