Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Dublă lansare Ioana Heidel, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”
0 Publicat la 3 noiembrie 2016, ora 13:38, 3765 / 2343 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 978 voturi
   

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” vă invită vineri, 4 noiembrie 2016,ora 16:00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu, la dubla lansare a volumelor: Mi-a plăcut culoarea. Pe urmele unei românce din Gabon, Africa; Dincolo de orizont ale autoarei Ioana Heidel.

Invitați în cadrul evenimentului: conf. univ. dr. Gabriela Rusu - Păsărin, conf. univ. dr. Gabriel Coșoveanu, Mihai Duțescu, Petre Gigea Gorun.

 

Romanul autobiografic Dincolo de orizont apărut în anul 2013 este rezultatul dorinței autoarei de a așterne pe hârtie propriile trăiri și sentimente. În anul 2016  a văzut lumina tiparului cartea Mi-a plăcut culoarea. Pe urmele unei românce din Gabon, Africa.

Ioana Heidel , în calitate de presedintă a societății germano-române „Deutsch-Rumänische Horizonte e.V. Verein für Kultur und Literatur”, societate proaspăt înființata, își propune să se ocupe în mod semnificativ de proiecte interculturale și literare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro