Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Cost total de producție: 75.000 de lei
FOTO. Cel mai tare chioșc din Craiova
2 Publicat la 19 mai 2014, ora 18:59, 11889 / 3406 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 1185 voturi
   
De două săptămâni încoace, Virgil Onea muncește cot la cot cu echipa de constructori ca să dea gata magazinul din imagine. Este cu siguranță cel mai frumos chioșc din Craiova, iar rezultatul final încântă pe toată lumea.

Magazinul se întinde pe o suprafață de 101 metri pătrați, are 3 metri înălțime, iar investiția totală l-a costat pe proprietar în jur de 75.000 de lei. „Norocul meu este că eu am dispus de banii ăștia și mi-am permis să-i bag în magazinul ăsta, care oricum mergea bine și înainte. De vreo două săptămâni muncesc zi și noapte la el și în două zile îi dau drumul. Voi vinde aceleași lucruri ca și înainte, va fi magazin general, bag și prăjituri și de toate. Ideea este a unui arhitect din Craiova, el mi-a zis să-l fac așa. Trecu și primărița și mă întrebă cât m-a costat. Îi plăcu și dânsei”, ne-a declarat Virgil Onea.

Chioșcul este situat în apropiere de complexul Bacriz de pe bulevardul Decebal.

 
afiseaza mai multe
je
Sange proaspat si marfa la fel... despre acrituri...o fi de la salariile de manager
22 mai 2014, 22:25
 
Tot noi
Făcut.. Preparat... Cu mulți.. Puzin bani.. Nu e Trb noastră.. E frumos oricum!! Dar dacă nenea patronul de acolo nu Sch ceva din cucoanele care vând acolo tot degeaba.. Ca tare acre sunt , ca tare urat se uita.. La clienți.. Ar Trb sânge proaspăt acolo..
20 mai 2014, 13:49
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro