Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Reabilitare în pas grăbit
Grădina ZOO din Parcul “Nicolae Romanescu” prinde contur
0 Publicat la 20 aprilie 2015, ora 20:17, 7554 / 3891 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1329 voturi
   
Aflată într-o stare deplorabilă în urmă cu câţiva ani, grădina ZOO din parcul “Nicolae Romanescu” a intrat de un an într-un amplu proces de reabilitare.

Încă neterminată, grădina de animale din Craiova, singură a oraşului de altfel, arată din ce în ce mai bine. Mare parte din cuştile animalelor au fost finalizate iar gardurile au fost refăcute. În total, 30 de specii de mamifere şi 22 de specii de păsări se vor bucura de condiţii mai bune de trai.

 

Grădina ZOO a fost împărţită pe spaţii, pentru fiecare specie în parte. Adăposturile sunt construite din beton armat cu acoperiş. Fiecare animal va beneficia de câteva sute de metri pătraţi, cei mai norocoşi fiind leii şi tigrii. Primii vor avea 500 de mp, în ce tigrii 200 mp.

 

În total s-au investit aproximativ 3 milioane de lei, aici incluzând şi schimbarea conductelor şi construirea noilor adăposturi. Potrivit calculelor, recepţia de va face în luna iulie a acestui an.

 

Foto: Craiova Cetatea Băniei

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro