Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Printr-un program de dezvoltare,
Heineken investeşte în comunitate – 80.000 de lei pentru reducerea accidentelor
0 Publicat la 3 iulie 2014, ora 12:36, 3618 / 2060 afişări C.H.
Nota medie 6.3/10 din 927 voturi
   
Grantul de 80.000 de lei a fost câştigat de organizaţia Pro Civic Oltenia, în urma unui concurs de proiecte la care au participat 7 ONG-uri.

Banii vor fi alocaţi de către companie prin programul de responsabilitate socială “Heineken pentru Comunităţi”, ediţia 2014. Programul este dedicat susținerii și dezvoltării comunității locale din Craiova și are o contribuție pozitivă în societate și mediu.

Proiectul câştigător realizat de Pro Civica Oltenia își propune să implice activ cetățenii și tânara generație din orașul Craiova, în procesul decizional și de găsire a a soluțiilor pentru reducerea numărului de accidente în trafic, într-un oraș marcat de un număr ridicat de accidente rutiere.

 

“Și anul acesta continuăm să investim în proiecte relevante pentru comunitățile din care facem parte, aducând un plus de valoare pe termen lung și răspunzând nevoilor reale și complexe ale acestora. Suntem incântați de calitatea proiectelor înscrise, îi felicităm pe finaliști și suntem convinși că împreună vom susține activități și programe de impact pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea”, Alina Țâru, directorul fabricii de bere Heineken din Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro