Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Începe The Artist Awards! Vezi prețul biletelor!
0 Publicat la 10 septembrie 2021, ora 13:53, 844 / 750 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 262 voturi
   

Timp de două zile, în 18 și 19 septembrie, Piața Mihai Viteazul va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente muzicale - The Artist Awards 2021, organizat de Opera Română Craiova în parteneriat cu Big Events.

 

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte de eveniment.

O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate și pot savura cele peste șase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Sunteți invitați să luați parte live la cel mai așteptat eveniment muzical al acestui an și să fiți martorii unor recitaluri speciale din confortul locurilor amenajate în gradena destinată publicului amplasată în zona fântânii muzicale. Biletele pentru zona VIP, cu prețul de 100 lei pe zi, au fost puse în vânzare la agenția Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, telefon: 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro