Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Laboratoarele RAADPFL vor să facă primul trandafir-pom
0 Publicat la 20 aprilie 2015, ora 15:18, 6473 / 3876 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1328 voturi
   
Înfrumuseţarea oraşului se va face în curând cu materie primă. Serele au fost reactivate, iar acum se lucrează deja la un nou pom obţinut din măceş altoit.

Pentru a nu se mai cheltui f mult pe cumpărare de flor, RAADPFL-ul a decis să reactiveze serele din parcul tineretului. Imediat ce s-a încălzit, muncitorii au dat năvală în seminţele proaspăt achiziţionate şi s-au apucat de lucru. Unii au cărat pământ, alţii au însămânţat, fiecare cum a putut şi la ce s-a priceput.

 

Florile urmează a fi crescute în regie proprie şi folosite pentru înfrumuseţarea oraşului, dar nu numai atât. Un alt plan e crearea unui hibrid de pom-trandafir.

 

“L-am văzut, mi-a plăcut ş am zis să îl facem şi noi. Dacă la alţii se poate, se poate şi la noi. Se face din măceş, care a fost deja plantat, iar în toamnă urmează să îl altoim. Trebuie specificat că el nu se face imediat, ci în câţiva ani”, a declarat directoarea de la RAADPFL, Aurelia Filip.

 

Pomul este ob'inut din măceş altoit, care, în vârf este plin cu flori colorate.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro