Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lansare de carte la Aman
0 Publicat la 16 iunie 2021, ora 11:05, 503 / 469 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 156 voturi
   

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește joi, 17 iunie 2021, începând cu ora 18:00, în curtea instituției, lansarea volumului „Europa văzută de aproape”. Confesiunile unui pro-european”, autor Victor Boștinaru.

Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Mircea Canțăr.

Invitați:

- Victor Boștinaru

- Răsvan Roceanu

- Sorin Liviu Damean

„Cartea Europa văzută din interior - Confesiunile unui pro-european este un manual pentru o lecție de afaceri europene. Redactată sub forma unui interviu, luat cu măiestrie de jurnalistul Răsvan Roceanu, cartea nu trebuie să lipsească din lectura oricărui profesionist din domeniu sau oricărei persoane care dorește să înțeleagă resorturile Uniunii Europene și luptele politice de la Bruxelles și Strasbourg. Cartea este încununarea a peste 12 ani de prezență activă și la cele mai înalte niveluri, în Parlamentul European, acolo unde eurodeputatul Victor Boștinaru a reprezentat interesele europene ale cetățenilor români. Totodată, cartea este rezultatul zecilor de ani de experiență acumulată prin prezența în viață publică, prin misiunile de reprezentare de pe celelalte continente, dar și trăirile unui om care și-a dedicat o bună parte din viață promovării României”.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro