Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Laura Vicol: “A venit momentul în care toată lumea trebuie să înţeleagă că toţi suntem români”
0 Publicat la 14 noiembrie 2020, ora 20:22, 1330 / 1239 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.4/10 din 372 voturi
   

Mulţi politicieni, puţini români, mulţi vorbitori, zero luptători, aşa arată în prezent radiografia celor care ne dau impresia că ne conduc. De o săptămână, asist în mod direct la jocuri mizerabile care au drept scop distrugerea unui primar ales.

Dacă ar fi putut, ar fi contestat şi aerul pe care îl respiră. Craiova este singurul oraş din ţară în care primarul ales nu poate depune jurământul. Este singurul oraş în care primarul ales este hăituit, denigrat, “lovit” de o mână de oameni care pun mai presus de oraşul în care trăiesc, propriul lor interes meschin şi gratuit.

A sosit vremea în care toate aceste jocuri de culise trebuie să înceteze, a venit momentul în care toată lumea trebuie să înţeleagă că toţi suntem români, că nu contează coloratura politică, atunci când vorbim de grija pe care trebuie să o purtăm celor din jur.

Fac un apel public către toţi reprezentanții PNL să înceteze joaca de-a consilierii şi să-şi aducă aminte că sunt români şi ei.

Stimată doamnă primar ales Lia Olguta Vasilescu, să vă ajute Dumnezeu să realizați numai lucruri bune pentru Craiova, aşa cum aţi făcut şi până acum!

 

Doamne ajută!

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de Iriabia SRL – portal/ziar: www.micapi.ro
- CUI Mandatar Financiar: 11200020

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro