Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Schimbare radicală
Lia Olguța Vasilescu: A început reabilitarea bulevardului Calea București!
0 Publicat la 2 aprilie 2021, ora 11:12, 1406 / 1299 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 221 voturi
   

Primarul Craiovei a anunțat un megaproiect pentru Calea București. Cel mai mare bulevard al Craiovei va fi schimbat în totalitate.

 

“Vom introduce cablurile în subteran, vom reface scările și aleile pietonale, spațiile verzi, vom construi locuri noi de joacă și spații de recreere, vom monta piese de mobilier urban inedite și fântâni arteziene, vom crea jocuri de lumini pe timpul nopții. Pentru că mulți dintre dvs ați întrebat cum va arăta artera de circulație cea mai importantă din oraș după reabilitare, aveți în videoclip toate detaliile proiectului, cu mențiunea ca nu vor arăta exact așa copacii, cel puțin în perioada următoare, fiindcă Agenția de Mediu nu ne permite înlocuirea arborilor decât treptat, iar tramvaie noi vom avea doar de anul viitor. Sperăm să vă placă ce am gândit, fiindcă, dacă proiectul va fi unul de succes, pe toate bulevardele Craiovei vom face schimbări asemănătoare!”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

Link unde poate fi vizionat filmuletul: - https://www.facebook.com/revistamicapi  

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro