Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Capodopere din lemn
Lia Olguța Vasilescu: Proiectele pe care artiștii le-au înfăptuit sunt minunate
0 Publicat la 5 iunie 2021, ora 17:18, 782 / 726 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 191 voturi
   

Story Wood Cut continuă să fie un proiect de succes. Din drujbele talentaților sculptori au ieșit adevărate capodopere de artă.

 

“Final de poveste la Story Wood Cut! Cea mai mare tabără de sculptură în lemn din țară a ajuns la final de ediție, iar proiectele pe care artiștii le-au înfăptuit sunt minunate. Șase căsuțe desprinse parcă din poveștile cu zâne și personaje imaginare au luat naștere din vechi buturugi de copaci: Căsuța Florilor, Căsuța Răsucită, Căsuța Boemă, Căsuța cu Povești, Căsuța Verde și Căsuța Atenție Zâne. Toate aceste miniaturi vor fi amplasate în grădinile sau spațiile publice ale Craiovei, astfel încât toată lumea să se bucure de ele. Artiștii au reușit să creeze în aceste două săptămâni și două căsuțe-unicat, care vor fi plantate în locurile de joacă. Căsuța Ciupercă și Casa din Povești vor fi destinațiile preferate ale celor mici atunci când vor ieși la joacă”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro