Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Pentru un viitor mai bun
Manda: “Am votat un preşedinte tânăr, cu gândul la Dolj şi Craiova”
1 Publicat la 16 noiembrie 2014, ora 14:15, 4966 / 2149 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 860 voturi
   
Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda e conştient de importanţa acestui vot şi a decis cui să îi acorde votul lui.

Pentru Claudiu Manda, votul de azi este foarte important pentru românii din ţară.

 

"Am votat pentru un președinte inteligent, tânăr, viu. Am votat cu gândul la județul Dolj și la Craiova, cu speranța că se va realiza și pentru noi cât mai multe lucruri, într-una dintre variante, cea cu care am votat, și am votat cu speranța că și eu și alte câteva milioane de români nu vom mai trimite la Cotroceni o altă Mărie cu aceeași pălărie.

Mă bucură prezența mare la vot, pentru că asta arată un foarte mare interes din partea românilor. Ne așteptam să fie așa pentru că finala contează nu semifinala. În ceea ce privește semifinala știam cine se va califica în turul II, știam de pe ce poziții, singura necunoscută era procentul.

De data aceasta miza este una foarte mare, alegem viitorul României pentru următorii cinci ani și îi încurajez pe toți să vină la vot. Repet, mă bucur că avem o participare mare și sunt convins că vom avea și un rezultat bun. Mesajul meu pentru oameni este să voteze pentru Dolj, pentru fiecare localitate din care fac parte, să voteze pentru Craiova, să voteze cu oameni care îi știu cum îi cheamă, știu cum se numesc localitățile lor și au și făcut câte ceva pentru ei", a declarat Claudiu Manda.

 
afiseaza mai multe
eu
ma mir ca nu il injura nimeni pe manda asta....
19 noiembrie 2014, 14:59
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro