Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Manda, prezent la Sărbătoarea Secerişului de la Cernăteşti
0 Publicat la 28 iulie 2014, ora 12:52, 3871 / 2114 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 945 voturi
   
Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda a ţinut să fie alături de locuitorii din Cernăteşti la a 37-a ediţie a Sărbătorii Secerişului. Din delegaţia prezentă la Cernăteşti au mai făcut parte președintele executiv Ion Călin, vicepreședinții – Cosmin Enea, Mihai Neațu, Oana Bică, trezorierul Alin Golumbeanu și mai mulți militanți PSD.

Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, prezent pentru a doua oară la Sărbătoarea Secerişului din Cernăteşti a ţinut să felicite autorităţile din comună, în frunte cu primarul comunei Cernătești, Dumitru Ciontea: . ”De când am fost ales președinte al PSD Dolj am spus că voi fi alături de primarii și membrii PSD Dolj și la bine și la rău. Venim cu mare drag la sărbătorile organizate de edilii noștrii, și le acordăm tot cu mare drag ajutorul atunci când ni-l cer. Noi nu ne ascundem de oameni. Venim în mijlocul lor, vorbim cu ei, îi întrebăm de sănătate, de problemele cu care se confruntă. Este normal să facem aceste lucruri, fie că este campanie sau nu. Felicit autoritățile locale pentru evenimentul foarte bine organizat și le doresc multă sănătate oamenilor din comuna Cernătești”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

 

Sărbătoarea Secerişului din comuna Cernăteşti a fost urmărită îndeaproape de peste 1000 de oameni. ”Suntem la a 37 ediție a Sărbătorii Secerișului și ne bucurăm că alături de autoritățile locale sunt atât de mulți oameni din comună dar și oficialități ale județului nostru și prieteni buni. Mă bucur că domnul președinte Claudiu Manda vine pentru a doua oară la sărbătoarea noastră  și suntem convinși că îl va ține obiceiul, așa cum sunt convins că îl va ține obiceiul să ne susțină în continuare cu proiectele pe care ne dorim să le implementăm în Cernătești. Le doresc oamenilor din Cernătești multă sănătate și putere de muncă!”, a declarat primarul comunei Cernătești, Dumitru Ciontea.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro