Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Nu a venit cu mâna goală
Mănuşi în dar pentru Olguţa de la Doroftei
0 Publicat la 5 mai 2015, ora 18:03, 4062 / 2497 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.2/10 din 1152 voturi
   
Vizita fostului campion mondial la box, Leonard Doroftei, a venit cu o surpriză pentru primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu: o pereche de mănuşi purtată de însuşi Doroftei.

Cadoul nu a venit întâmplător, după cum declară chiar primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 

“Astăzi, am primit cadou, de la Leonard Doroftei, mănuşile pe care le-a avut în mâini în meciul cu Sean Knight, la Madison Square Garden, New York. Data trecută când m-a vizitat, a fost mirat să vadă că, alături de mănuşile lui Remy Bonjasky şi ale altor vedete din K1, aveam şi o pereche de mănuşi noi, cu autograful său. I-am spus că le-am achiziţionat la licitaţia organizată de Rotary Probitas, care avea drept scop modernizarea secţiei de copii de la Filantropia. Dar am glumit, spunându-i că nu au mare valoare pentru că sunt noi şi doar autograful lui le conferă importanta. Astăzi, m-am ales cu nişte mănuşi de colecţie, de care s-a despărţit cu greu. Mulţumesc, Leonard! Voi avea grijă să fie expuse la loc de cinste într-o cameră amenajată în incinta viitorului stadion, alături de alte "comori" ale unor sportivi de excepţie, de care sunt foarte mândră”, a declarat edilul Craiovei.

 

Vizita lui Leonard Doroftei în Craiova a fost prilejuită de gala de box “Centura de Aur” care se va desfăşura în Sala Polivalentă din Craiova în perioada 14-19 iulie, gală internaţională destinată pugiliştilor amatori din Balcani.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro