Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Mihail Genoiu: Duminică dăm startul Puppets Occupy Street Festival Craiova!
0 Publicat la 21 august 2019, ora 19:31, 6352 / 4915 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 1111 voturi
   

Finanțat de Primaria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal Craiova, festivalul reușește și anul acesta să transforme Craiova în scena internațională a artei animației, pe care timp de 8 zile se vor derula peste 400 de evenimente pentru publicul de toate vârstele.


„Artiști din 23 țări (inclusiv România) vor lua parte la cele peste 400 evenimente ce vor avea loc în toată Craiova timp de 8 zile. Pentru al șaselea an consecutiv, timp de o săptămână, Craiova va fi luată cu asalt de păpuși în cadrul acestui festival destinat copiilor de toate vârstele. Eu voi fi cu siguranță prezent!

#PuppetsOccupyStreet
#PapusiGigant
#Craiova", a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Suportul autorității face din nou posibil accesul gratuit la tot ce împlinește între 25 august - 1 septembrie această a VI-a ediție: reprezentații teatrale, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, arte plastice și parade spectaculoase, cu păpuși supradimensionate și care alegorice.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro