Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Motivare candidatură Eliza Ștefănescu – Peța
0 Publicat la 19 noiembrie 2020, ora 12:45, 1192 / 1095 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 360 voturi
   

În ultimii patru ani am lucrat, dezbătut și votat împreună cu colegii mei din PSD din Parlamentul României proiecte extrem de importante pentru români. Vin în fața dumneavoastră cu propunerea de a continua aceste proiecte pentru încă patru ani din legislativul țării.

 

Cel mai recent mandat a fost unul de referință pentru români având în vedere guvernarea PSD - până la un punct – , care a cuprins proiecte deosebit de valoroase. Amintesc aici de mărirea alocațiilor, a pensiilor conform legii gândite de PSD, mărirea salariului minim, voucherele pentru persoanele cu dizabilități, legea privind telemunca,impozitarea pensiilor specialeprecum și pași importanți pentru Spitalul Regional din Craiova și multe alte inițiative și legi ce au privit în primul rând bunăstarea românilor.

 

Nu putem uita de legea bullying-ului, de zilele libere plătite pentru părinții care au grijă de copii pe perioada școlilor închise sau de măsurile economice propuse de PSD pentru perioada aceasta stranie pe care o traversăm.

 

Sper să reușim împreună, cu ajutorul dumneavoastră, să formăm încă o dată o echipă care să pună în practică, la nivel național, doleanțele oamenilor pe care îi reprezentăm.

 

#SigurantaUnuiTraiMaiBun

#CeaMaiBunaEchipa

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de Iriabia SRL – portal/ziar: www.micapi.ro
- CUI Mandatar Financiar: 11200020

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro