Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Salarii între 1.400 şi 2.200 de euro
Nemţii angajează români în hoteluri şi gastronomie
0 Publicat la 21 mai 2014, ora 10:15, 5099 / 2562 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 1189 voturi
   
69 de locuri de muncă sunt disponibile prin reţeaua Eures pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic în Germania. Salariile oscilează între 1.400 şi 2.200 de euro lunar, iar selecţia se va face în zilele de 27 şi 28 august la Braşov.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialistilor ZAV Bonn şi Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de munca pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi). “Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunostinte bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2). Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 - C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţă în domeniu. Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj.

 

Apelaţi la consilierul Eures!

 

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Dolj, strada Eugeniu Carada, nr. 13 A , telefon 0251/306.100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM), copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf), cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro