Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Neonatologia de la Spitalul Filantropia, modernizată
0 Publicat la 29 mai 2019, ora 21:39, 4377 / 4220 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 717 voturi
   

Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia din Craiova a fost inagurată, ieri, după ce lucrările de reabilitare, finanțate de municipalitate, au fost încheiate. Investiția se ridică la 1 milion de lei, fonduri locale cu care au fost modernizate toate saloanele și a fost asigurată dotarea corespunzătoare cu aparatură medicală.

 

Încă o secție a Spitalului Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Craiova, a fost reabilitată și dată în folosință ieri, în condiții foarte moderne. „Așa cum am promis, continuăm seria investițiilor în sănătate. Avem bucuria și plăcerea să inaugurăm astăzi Secția de Neonatologie din Spitalul Filantropia, care a fost reabilitată la cel mai înalt nivel din punct de vedere al igienei, al dotărilor”, a afirmat primarul Mihail Genoiu, care a inspectat, ieri, toate saloanele, alături de viceprimarul Adrian Cosman, cel care răspunde de acest spital.

 

“Lucrările de reabilitare și dotare ale Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova, demarate anul trecut, au luat sfârșit!

Cea mai mare parte a banilor alocați a fost pentru aparataura medicală necesară terapiei intensive. Din cele 2154 de nașteri din 2018, 331 au avut nevoie de îngrijiri speciale în secția de terapie intensivă. Astfel, cei mai micuți dintre cei mici, copiii născuți prematur, vor beneficia de condiții de tratament excelente oferindu-le o șansă în plus la viață!

Confirmăm astfel faptul că sănătatea este un domeniu prioritar în Craiova și continuăm investițiile începute în mandatul de primar al doamnei Lia Olguta Vasilescu”, a mai spus primarul Genoiu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro