Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Noi destinații de pe aeroportul din Craiova
0 Publicat la 2 februarie 2021, ora 08:39, 776 / 715 afişări Mihai Micuț
Nota medie 5.9/10 din 126 voturi
   

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, însoțit de vicepreședintele CJ Mihail Adrian Neațu-Breciugă și de administratorul public al județului Dolj, Cosmin Durle, a participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanții agențiilor de turism din regiune, precum și cu cei ai operatorului Prestige Tours – Calypso Tour, care va pune la dispoziție cursele estivale către Hurghada, Antalya și Bodrum.

 

La evenimentul organizat la sediul Consiliului Județean Dolj au mai fost prezenți directorul general al Aeroportului Internațional Craiova (AIC), Sorin Manda, și Mircea Dumitru, membru în Consiliul de Administrație al AIC.

„Echipa de la Aeroportul Craiova împreună cu partenerii săi are în plan introducerea a cât mai multor curse, atât din cele regulate cât şi cu destinaţie de vacanţă. Împreună cu parteneri vechi – Calypso şi Prestige Tours lansăm curse de vacanţă, trei chartere care vor pleca din Craiova spre trei destinaţii pe care românii le-au preferat şi le preferă, destinaţii care ne sunt la îndemână“, a spus preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

 

„Oamenii din această zonă au nevoie după această perioadă grea de destinaţii unde să-şi petreacă vacanţa şi aşa cum am introdus cursa de Antalya cu promisiunea unor noi destinaţii am venit acum şi cu alte curse charter spre Turcia şi Egipt. În Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj veţi găsi tot timpul un sprijin, atât operatorii locali, cât şi turoperatorii naţionali şi încercăm să găsim cele mai bune destinaţii, cele mai bune companii aeriene pentru zboruri în siguranţă şi cu costuri reduse“, a spus şi directorul interimar al Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda.

 

„Vrem să ştergem anul care a trecut, a fost unul atipic şi foarte greu pentru toată lumea, dar ne dorim un nou început. În 2018 am introdus destinaţia Antalya de pe Aeroportul Craiova şi am promis atunci că nu va rămâne singura destinaţie de vacanţă pentru Craiova. Aşa că anul acesta mai lansăm două destinaţii, Bodrum – pentru perioada de vară şi Hurghada – pentru primăvară. Cu sprijinul tuturor nu vom rămâne doar cu aceste trei destinaţii de vacanţă şi vrem să aducem noi destinaţii pentru Aeroportul Craiova şi pentru perioada de iarnă“, a spus Mustafa Kadiroglu, preşedintele Caly Group.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro