Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu a hotărât: Toate spitalele municipalității la control
0 Publicat la 16 noiembrie 2020, ora 10:15, 1341 / 1162 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 293 voturi
   
Primăria Craiova a investit masiv în ultimii ani în sitalele din subordine. Deși rotate investițiile s-au făcut pe bază de proiect, în urma tragediei de la Piatra Neamț, Lia Olguța Vasilescu a decis ca toate unitățile medicale din subordine să intre la un control amănunțit.

“Am solicitat deja conducerilor celor trei spitale aflate în subordinea Primăriei Craiova (Filantropia, Victor Babeș și Neuropsihiatrie) un control amănunțit, împreună cu ISU, al tuturor instalațiilor, dar și al aparaturii. Spitalele noastre sunt puse la punct, investițiile s-au făcut doar pe bază de proiect și autorizare ISU, dar paza bună nu strică niciodată. Din păcate, tragedia de la Piatra Neamț ne demonstrează încă o dată cât de necesare sunt investițiile în spitale, iar Primaria Craiova a excelat la acest capitol în ultimii opt ani. Condoleante familiilor indoliate!

P.S. Mai jos aveți imagini din Spitalul Victor Babeș, din Craiova, unde sunt tratați bolnavii de Covid”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primar al Municipiului Craiovei.

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro