Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu: “Cei care cred că sunt stăpâni și doar ei iau deciziile “corecte”, adică îi țin pe bolnavi în mizerie, nu au ce să caute în sistem. NU AU NICIO SCUZĂ!”
0 Publicat la 1 noiembrie 2018, ora 19:33, 6159 / 5693 afişări Azaleea Oxana
Nota medie 6.0/10 din 1162 voturi
   

Ministrul Muncii a luat atuitudine în privința situației create la Spitalul Județean de la Craiova. Într-o postare pe facebook, Lia Olguța Vasilescu o desființează pe una din șefele de la Pediatria de la Spitalul Județean.

 

“Pentru administrația PSD Dolj, Sanatatea a fost un domeniu prioritar in ultimii ani. Drept dovadă, cât timp am fost primar, s-au reabilitat toate spitalele din subordinea primăriei, s-a construit un spital municipal nou (foto 1-2), iar investițiile continua și acum. Secțiile de copii de la Victor Babeș (foto 3-8) sunt dotate inclusiv cu plasmă și frigider in fiecare salon, iar Pediatria și Maternitatea de la Filantropia au fost primele modernizate, pe mandatul meu (foto 8-10). In același timp, Consiliul Județean Dolj care deține, împreună cu Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgentă, a modernizat Maternitatea și Pediatria 2 (foto 11-13). La Pediatrie 1, lucrările sunt finalizate in proporție de 75 la suta și se lucrează in continuare. In mod normal, cât timp se lucrează pe secție, aceasta ar trebui complet eliberată și nu ar mai trebui sa se facă internări in condiții dezastruoase, de zgomot, cu gândaci și mobilier vechi. Ce te faci însă când sefele de sectie de la Pediatrie 1 și Pediatrie 2 nu se înțeleg și cea care are secția complet renovată nu vrea sa preia bolnavii de la cea care are secția in lucru și care e obligată sa înghesuie pacienții (sa nu uitam ca e vorba de copii), in condiții insalubre? Răspuns corect: o demiți! Salariile din Sanatate sunt bune, administrația face eforturi, iar cei care cred ca sunt stăpâni și doar ei iau deciziile “corecte”, adică ii tin pe bolnavi in mizerie, nu au ce să caute in sistem. NU AU NICIO SCUZA! Sper ca noul director sa ia urgent măsuri!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro