Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu sterge pe jos cu Antonie Solomon
0 Publicat la 7 decembrie 2018, ora 20:41, 6471 / 6048 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1136 voturi
   

Tupeul fără margini al edilului de tristă amintire Antonie Solomon reapare în spațiul public. Printre altele, Solomon înjură primăria că și-a bătut joc de grădina botanică. O grădină botanică ajunsă într-o stare deplorabilă pe mandatul lui. La fel ca spitalele, străzile, RAT-ul, etc.

Replica a venit imediat din partea deputatei și viitoarei Ministru a Dezvoltării Lia Olguța Vasilescu: “Cât tupeu au unii sa spună ca mi-am bătut joc de Grădina Botanica și am transformat-o in parc, cu pista de atletism! In 2012, când am devenit primar, Garda de Mediu m-a anunțat ca mlaștina sau groapa de gunoi, in care se transformase Grădina Botanica de odinioară, prezintă risc ridicat pentru sănătatea publica, din cauza șerpilor, șobolanilor și țânțarilor. A fost predata Universității, dar nici conducerea de atunci a acestei instituții nu a catadicsit sa investească. Atunci am preluat-o din nou la primărie și am transformat-o in bijuteria care este. Așa cum apare mai jos... Ultimele cinci fotografii sunt din vremea de trista amintire, adică dinainte de 2012. Spre veșnica aducere aminte a amnezicilor care spun ce urâta e Grădina Botanica, ce urat e Centrul Vechi, ce urat e orasul, in general. Din păcate pentru ei, am poze cu fiecare colț al orașului, din 2012, de când am preluat mandatul de primar. O sa le vedeți pe toate, toți cei care sunteți brusc loviți de amnezie…”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.  

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro