Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu: “Pasajul Gârlești o să fie construit din fonduri europene”
0 Publicat la 14 octombrie 2020, ora 14:16, 1323 / 1185 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 253 voturi
   

Primarul ales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu vine cu o veste foarte bună pentru craioveni.

“Încă un pas a fost facut azi, ca urmare a unei Hotărâri de Consiliu Local, pentru ca pasajul Gârlești să fie construit din fonduri europene. După construcția acestuia, traficul din două cartiere va fi descongestionat”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Conform hotărârii de Consiliu Local, Se aprobă acordul de parteneriat încheiat între Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și Municipiul Craiova pentru realizarea proiectului Sprijin la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile de mobilitate urbană, regenerare urbană, tabere scolare, infrastructură și servicii publice de turism și infrastructură rutieră de interes județean, în vederea finanțării documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivului de investiții „Amenajarea unui coridor de mobilitate urbană în zona de NordEst a municipiului Craiova, tronson Pasaj Gârlesti-strada Mălinului”, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Art.2. Se aprobă valoarea totală aferentă documentațiilor în cuantum de 1.715.205,77 lei cu TVA din care: a. buget solicitat din POAT: 1.680.901,65 lei; b. contribuție proprie a municipiului Craiova: 34.304,12 lei.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro