Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguţa Vasilescu şi Cosmin Vasile, la unison: PNL – ul lasă Craiova şi Doljul fără finanţare
0 Publicat la 2 decembrie 2020, ora 22:03, 1249 / 1142 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 322 voturi
   
Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei şi Cosmin Vasile au prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, cum noul plan al PNL-ului lasă Craiova şi judeţul Dolj fără finanţare.

Primarul Craiovei a nunaţat şi a venit cu exemple clare.

 

“Zero kilometri de autostradă, zero kilometri de cale ferată modernizată, 4,3 kilometri de drum expres din 631,9 cât sunt la nivelul țării. Aceasta este viziunea Guvernului cu privire la dezvoltarea Olteniei. Ni se tot dă exemplul partea aceea a Clujului. Nu este treaba noastră cum se dezvoltă Clujul din fondurile din bugetul local sau din cele europene. Dar când Guvernul alocă fonduri, ar trebui să aloce echilibrat. Oltenia a primit 0,07% din această sumă. Aceasta este dovada clară că actualul Guvern urăște Oltenia. Vom ataca acest document pe toate căile. Mi-e greu să cred, mai ales sunt doi miniștri acolo, că niciunul nu a observat aceste discrepanțe. Că nu a văzut că Olteniei nu i s-au repartizat fonduri pentru dezvoltare. Este inadmisibil așa ceva. Poate vor fi taxați la vot. Sunt politicieni slabi de la PNL, în această zonă a noastră, pentru că altfel s-ar fi bătut pentru regiunea lor”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

 

„Guvernul a lansat un document intitulat strategic <>, PNDL, pe scurt. Analizând documentul putem vedea clar că PNL condamnă Oltenia la izolare și la sărăcie. Pentru dumnealor, Oltenia nu există. Când am văzut ce cuprinde, este puțin spus că noi suntem revoltați. Sunt zeci de miliarde de euro aruncate către alte regiuni, iar către Oltenia zero. Este o bătaie de joc la adresa zonei noastre. Când s-a întocmit acest document, cel cu puțin eu pot să spun acest lucru, nu a existat nicio consultare cu autoritatea județeană. Sunt multe nevoi, după cum bine se știe și în județul Dolj, dar nu se dorește dezvoltarea”, a declarat Cosmin Vasile.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro