Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PNL Dolj este anchetat de poliție pentru uleiul de la Bechet, anunță ziarul online oltenia24.ro
0 Publicat la 2 noiembrie 2019, ora 22:47, 3323 / 2319 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 556 voturi
   

În incinta Târgului Săptămânal din Bechet , un minor distribuia persoanelor aflate în piață, produse alimentare, în speță ulei de floarea soarelui împreună cu pliante ce conțineau inscripții politice aparținând Partidului Național Liberal și unuia dintre candidații la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

 

Incidentul a fost raportat la IPJ Dolj, unde au început cercetările pentru identificarea persoanei care împărțea mită electorală. Cazul a fost prezentat și de fostul ministru al Muncii, deputat Lia Olguța Vasilescu: „Astăzi, în piața din Bechet, reprezentanții PNL distribuiau ulei alegătorilor. De remarcat, că un copil a fost pus să facă această infracțiune, pentru a nu răspunde penal”. S-a depus o plângere la Poliție potrivit din care reieșea că un băiat împărțea alimente alegătorilor, precum și pliante electorale în orașul Bechet. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei. Acesta riscă să se aleagă cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii pentru coruperea alegătorilor conform art. 386 CP, care se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. Dacă tânărul are sub 14 ani, nu răspunde penal, însă va fi tras la răspundere cel care se dovedește că l-a determinat pe minor să facă acest lucru”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj

Sursa – oltenia24.ro

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro