Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PNL-iștii interzic tot! Inclusiv accesul în părculețe
0 Publicat la 20 octombrie 2021, ora 11:50, 1687 / 1409 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 432 voturi
   

Caz revoltator la Craiova. O directoare, proaspăt “unsă” în funcție de guvernul PNL, a anunțațt că porțile unui părculeț din Craiova vor fi închise.

 

“In urmă cu câteva săptămâni, am inaugurat un părculeț pentru cetățeni, în cartierul Bariera Vâlcii. Proiectul de reabilitare a grădiniței, bazei sportive și părculețului a fost gândit de primărie și fostul director, Fănel Vătavu. Între timp, PNL l-a schimbat pe directorul care s-a implicat în această investiție cu o doamnă adusă dintr-o localitate din județ. Care doamnă a considerat că investițiile primăriei sunt ale domniei sale și le-a închis cu lacăt, scriind pe poartă "Accesul interzis", ca să nu fie vreun dubiu... Nu contează că, prin HCL, Consiliul Local Craiova a instituit obligația pentru directori să țină deschise bazele sportive și părculețele pentru copiii din cartiere. Doamna și-a luat grădinița pe persoană fizică. La proba de interviu pentru postul de director ne vom asigura că doamna, aterizată forțat în orașul nostru, va afla și cam care îi sunt obligațiile față de craioveni”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro