Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Premiera „Logodnicul din lună” la Opera Craiova
0 Publicat la 10 februarie 2021, ora 15:15, 655 / 562 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 129 voturi
   
Iubitorii muzicii sunt invitați, în zilele de 14 și 21 februarie 2021, la două reprezentațiipline de emoție și umor.

Premiera începutului de an la Opera Română Craiova este opereta „Logodnicul din lună”, de Eduard Künneke, pe un libret de Herman Haller și Fritz Oliven, după o comedie de Max Kempner-Hochstädt.

Spectacolul regizat deLaurențiu Nicu, care este și realizatorul coregrafiei, cu o scenografie semnată de Răsvan Drăgănescu,va fi prezentat publiculuiîn zilele de 14 și 21 februarie 2021, începând cu ora 19.00, în sala Amza Pellea a Teatrului Național Marin Sorescu.

Cele două reprezentaţiicare îl vor avea la conducerea muzicală pe maestrul Dumitru Cârciumaru, îi vor reuni, alături de OrchestraOperei Române Craiova, pe artiștii Renata Vari, Mariana Bulicanu (Julia de Weert), Petrișor Efrem (August Kuhbrot, Străinul I), Anca Țecu, Noemi Modra (Hannchen), Dragoș Drăniceanu (Roderich de Weert, Străinul II), Daniel Cornescu, Ioan Cherata (Josef Kuhbrot), Mihaela Popa (Wilhelmine Kuhbrot), Laurențiu Nicu (Egon von Wildenhagen), Adrian Grădinaru (Karl), Serghei Doroș (Hans) și Erna Marin, Alina Onofrei, Alexandra Iordache, Amina Almahadin (cameriste).

Premiera a stârnit interesul craiovenilor: biletele pentru spectacolul din 14 februarie s-au epuizat la scurt timp de la punerea în vânzare, iar pentru reprezentația din 21 februarie mai sunt disponibile doar câteva locuri. Acestea pot fi achiziționate online:

http://bilete.operacraiova.ro/en/show/46/detail

sau la agenția de bilete a Operei Române Craiova, strada Mihai Viteazul nr. 7, telefon 0351.442.471, e-mail: agentiadebilete@operacraiova.ro.

Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să respecte măsurile de protecție: păstrarea distanței față de ceilalți spectatori, dezinfectarea mâinilor la intrare, purtarea măștii de protecție și respectarea locurilor indicate pe bilet, iar accesul la spectacol este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius. Organizatorii îi asigură pe spectatori că iau toate măsurile pentru siguranța celor prezenți.

Spectacolele Operei Române Craiova sunt realizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro