Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate “Gunoaielor, reduşilor, mucoşilor!”
Preotul din Cetate îşi afuriseşte enoriaşii
0 Publicat la 2 aprilie 2013, ora 14:22, 5337 / 2715 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.8/10 din 1146 voturi
   
“Omul lui Dumnezeu”, preotul Fabian Iovan de la Cetate, a găsit un mod inedit de a se răzbuna pe nişte săteni, pe care îi suspectează că i-au distrus casa. Pentru că au aruncat cu ulei şi motorină peste tencuială, preotul le-a scris pe zidul casei sale câteva mesaje de afurisenie, spre uluiala suflării săteşti, scrie ziarul Indiscret.

“Gunoaielor, reduşilor, mucoşilor” sunt doar câteva dintre epitetele cu care i-a gratulat popa Fabian pe răufăcători. Preotul nu a uitat nici să treacă la ameninţări, specificând faptul că „lumânarea arde până în momentul când veniţi să vă cereţi iertare”. „Aşa vreţi să trăim ca vecini, făcând rău la nesfârşit, sau asta nu este o ruşine? Trăiţi în junglă dacă în societate nu puteţi, reduşilor! Oglinda mizeriilor sociale. Aşa ştiţi să vă educaţi copiii, făcându-i martori la faptele voastre. Şi copiii voştri vor purta această pată”, le scrie preotul Fabian Iovan. Preotul avertizează că dacă nu va fi despăgubit, îi va trece pe lista ruşinii pe infractori.„Făptaşi pentru ai voştri părinţi sunt duşmanul, pentru voi nebunul. Mucoşilor! Vă aştept să-mi aduceţi cinci saci cu ciment şi două remorci cu nisip. Să îndreptăm ce aţi stricat, plus bani, mâna de lucru. Săptămâna viitoare vă pun numele aici în caz că nu luaţi în considerare. Măcar pentru ai voştri copii aveţi puterea să recunoaşteţi”.

Câteva rânduri mai jos, preotul Iovan răbufneşte: „Vedeţi, creatorul lucrează. Ar fi bine să vă mutaţi de aici, să nu aşteptaţi să vă mute mahalaua. Nu sunteţi de trăit în societate ci în junglă, pe vale, în pădure, aşa cum le place gunoaielor, reduşilor, mizeriilor ca de alde voi. Priviţi-vă în oglindă, făptaşilor, oglinda sufletelor pătate şi mizere. Înapoiaţilor, nu faceţi pomeniri că ulei şi motorină vor primi. Ştiu că vă doare, vă apasă, aveţi sufletele grele pentru motorina şi uleiul aruncate pe casa unui preot”.

Preotul Fabian Iovan a fost cercetat pentru infracţiunea de abuz în serviciu, după ce a îngropat o femeie fără ca rudele acesteia să prezinte actul medical de constatare a decesului şi fără adeverinţa de înhumare care se eliberează de la primărie.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro