Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Reabilitarea Colegiului Carol I poate demara
Primarul Craiovei a semnat Certificatul de Urbanism
0 Publicat la 30 martie 2021, ora 10:46, 1026 / 861 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 298 voturi
   

Primarul Lia-Olguța Vasilescu a semnat luni, 29 martie 2021, Certificatul de Urbanism pentru reabilitare și consolidare corp central Colegiul Național Carol I și Opera Română Craiova. În baza acestui document, proiectantul va elabora documentația necesară obținerii avizelor solicitate prin certificat: gaze naturale, Salubritate, Poliția Rutieră, securitate la incendiu, de la Direcția Județeană pentru Cultură Dolj, avizul Arhitectului Șef al județului Dolj, pentru studiile geo-tehnice – dacă este cazul, dar și de la autoritatea competentă pentru protecția mediului înconjurător.

Săptămâna aceasta va veni, la Craiova, reprezentantul asocierii căreia i-a fost atribuit, prin licitație, contractul de proiectare cu execuție. „Primăria Craiova a lucrat și a asigurat toate actele necesare – de la certificate de urbanism până la actualizarea DALI (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție), noi am făcut expertiza și tot noi am realizat proiectul tehnic, punând documentația finală la dispoziția Companiei Naționale de Investiții, care doar a organizat procedura de achiziție. De altfel, Primăria Craiova cofinanțează lucrările de reabilitare a Colegiului Carol I cu peste 1,3 milioane lei pentru rețele exterioare (apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, stație de pompare) și amenajare curte interioară, iar săptămâna aceasta îi așteptăm la Craiova pe reprezentanții asocierii, pentru a le înmâna certificatul de urbanism și pentru a demara lucrările de proiectare”, a declarat primarul Lia-Olguța Vasilescu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro