Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Primarul Craiovei a semnat contractul pentru reabilitarea blocurilor din Lăpuș
0 Publicat la 25 octombrie 2018, ora 08:35, 5399 / 4976 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 1150 voturi
   
Se reabilitează 18 blocuri din cartierul Lăpuș. Contractul a fost deja parafat, iar în curând vor începe lucrările.

Municipalitatea beneficiază de 520.000 de euro, sumă primită din fondurile europene. Banii vor fi folosiți pentru înlocuirea tâmplăriei, lifturilor, instalației de încălzire centrală, dar și pentru închiderea balcoanelor.

 „Aceste blocuri sunt toate pe zona Lăpuș. Practic a fost o inițiativă a noastră de a lucra să intervenim asupra arterei principale din oraș – Calea București și Calea Severinului. Activitatea este foarte complicată și laborioasă pentru că blocurile trebuie să aibă rezolvate problema șarpantelor, a balcoanelor de la parter, în sensul că ori le au cu acte, ori dacă nu, le dau jos. Aici a fost o mare problemă cu blocurile și pe axa trecută și s-a renunțat atunci la foarte multe contracte pe care noi le aveam deja semnate cu asociațiile de proprietari. Când a trebuit să intre în legalitate, au renunțat foarte mulți.  Sunt mult mai multe facilități decât data trecută. Cea mai importantă dintre ele este această separare a utilităților pe casa scării, în sensul că fiecare este răspunzător de ceea ce consumă, iar distrubuitorul poate să îi separe și să delimiteze pe cel rău platnic de cel bun platnic. Adică nu ar mai exista acea problemă că, dacă o scară nu plătește în totalitate factura, nu poți decât să oprești toată scara. Aceste blocuri vor fi contorizate individual, ceea ce este extraordinar de bine”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro