Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Răspunsuri la întrebări
Primarul Craiovei, în dialog cu cetățenii
0 Publicat la 7 februarie 2019, ora 09:55, 5129 / 4855 afişări Mihai Miron
Nota medie 6.1/10 din 992 voturi
   
Mai mulți craioveni au transmis Primarului Municipiului Craiova sesizări legate de situația străzilor din Craiova. Mihail Genoiu a răspuns solicitărilor acestora,răsunsuri ce pot fi vizualizate mai jos.
 • Strada Genistilor trebuia sa fie prima inceputa. Din pacate sunt probleme cu proprietati care au intrat pe domeniul public. Cum se rezolva aceste probleme ce nu tin de Primarie incepem lucrarile!

 

 • Strada Cavaleriei are deja Certificatul de urbanism emis! Asta inseamna ca poate incepe proiectarea. Nu am dat inca ordinul de incepere pentru a nu risca sa intarziem din cauza vremii dar cu siguranta dupa 15 Martie vom da ordinul de incepere. Termen 3 luni de proiectare si executie! Din vara aceasta strada va avea asfalt!

 

 • Buna ziua. Strada Marinei are ordin de incepere inca de anul trecut dar din cauza vremii au fost sistate lucrarile. Cel mai tarziu pe 15 Martie incep lucrarile si acolo, daca vremea va permite si mai devreme. Termen 3 luni.

 

 • Buna ziua. Lucram  in continuare la un nou  pachet de strazi pentru modernizare. Logica in alegerea unei strazi a fost urmatoarea:
  1. Are apa?
  2. Are canalizare?
  3. Are gaze?
  4. Are iluminat public?
  5. Are probleme cadastrale (adica sunt proprietari care au intrat pe domeniul public cu constructii, gard?).
  Toate strazile care au raspuns afimativ la cele de mai sus intra pe asfaltare iar prioritatea este stabilita de dimensiunea strazii, traficul pe aceasta strada si starea in care se afla. Daca strada dumneavoastra inca nu este pe lista inseamna ca nu indeplineste una din conditiile de mai sus.

 

 

 • Strada Maghiranului este in lista de mai sus. O sa fie asfaltata pe acest pachet (pana in 2020 cel tarziu!)
 • Bună ziua, avem șanse sa începem în primăvara și cu "prelungirea teilor"?, este dezastru acolo, mai ales după zăpezile acestea.
  Multumesc
 •  
 • Pentru prima parte a anului din pacate nu. Avem deja 20 strazi pregatite de anul trecut si inca 24 ce incep in Martie. Toate au termene de 3-4 luni. Cand se vor termina acestea vom incepe altele, tot asa, in pachete de 20-25. Intentia mea este sa le incepem pe toate cele 87 in acest an.
 • Iulia Poenaru toata Craiova va avea canalizare. In aceasta perioada (pana pe 31 Martie) se depune noul masterplan de canalizare finantat din fonduri europene.

 

 • In acest moment se lucreaza pe strada Corcova in Romanesti. Anul trecut a fost asfaltata strada Potelu. Din Martie incepem cu strazile Homer, Petrila, Ecoului, Livezi si Oltenita. Toate din Romanesti!

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro