Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PSD Dolj a depus listele de semnături pentru parlamentare
0 Publicat la 22 octombrie 2020, ora 10:32, 969 / 862 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 318 voturi
   
Partidul Social Democrat a depus, la Prefectura Dolj, listele cu semnături pentru alegerile din 6 decembrie 2020.

„PSD Dolj a depus, astăzi, lista de candidați pentru Parlamentul României. La Senat mizăm pe experiența domnilor Ion Prioteasa - fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu - fost primar al Craiovei, iar la Camera Deputaților pe forța tinerilor: Alexandra Presură - actual deputat, Iulian Badea - economist, Laura Vicol - avocat, Eliza Peța - actual deputat si Cosmin Durle - administratorul public al Municipiului Craiova. Ii voi susține cu tărie în această campanie electorală pentru că știu că merită să ne reprezinte județul și le mulțumesc tuturor celor care vor face același lucru!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

„Plecăm de la ideea că obiectivul nostru este să obținem minim doi senatori și minim cinci deputați. În această zonă eligibilă aveam doar doi care au mai fost în Parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României. Sunt oameni cu care ne mândrim și oameni care au, unii dintre ei, o experiență enormă. Sunt și oameni care au mai puțină experiență politică, dar credem că este nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni și e nevoie să înțeleagă inclusiv craiovenii și doljenii că nu suntem un partid care rămâne blocat.

 

Locul 1 pe lista pentru Senat este domnul Prioteasca, un om care este iubit de noi toți și căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut în fosta poziție. Locul doi pe listă este Mihail Genoiu, un om care a venit alături de echipa noastră, la un moment dat. Are experiență în administrație și credem că va fi util în senatul României. La Camera Deputaților, locul 1 este Alexandra Presură. Am fost foarte mulțumiți de activitatea ei și pe zonă de tineret și în Parlament. Locul doi pe listă este Iulian Badea, un om fără experiență politică, dar credem că să poate forma și poate să reprezinte vocea tinerilor din Craiova. Locul trei pe listă este Laura Vicol, avocat de profesie”, a mai spus Claudiu Manda.

 

„Mă despart de Consiliul Județean după o periaodă foarte lungă de timp, în care au fost realizări notorii, care se pot vedea în fiecare localitate din Dolj. Am fost onorat să reprezint județul Dolj și să contribui la dezvoltarea acestuia, împreună cu o echipă performantă pe care o la colegului Cosmin Vasile. În ceea ce mă privește, acm fost onorat să reprezint județul Dolj și în acest moment mă dedic, în continuare, cetățenilor județului și vreau să fac auzită vocea lor în Senatul României și să sprijin toate proiectele ce vor avea un impact pentru cetățenii județului Dolj”, a declarat Ion Prioteasa.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro