Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PSD Dolj a prezentat lista candidaţilor la alegerile parlamentare
0 Publicat la 6 noiembrie 2020, ora 17:47, 1253 / 1150 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.2/10 din 392 voturi
   
Alegerile parlamentare se apropie. În prima zi de campanie, Lia Olguţa Vasilescu împreună cu Cosmin Vasile au prezentat lista candidaţilor la alegerile de pe 6 decembri.

„Suntem foarte siguri că avem cele mai bune persoane care pot să ne reprezinte în Parlament. Foarte important de reținut este că mergem la câștig. Mergem la câștig atât pe plan național, cât și pe plan local. Sunt convinsă că vom câștiga cel mai mare număr de mandate și bineînțeles vom obține cel mai mare număr de voturi, atât pentru lista de la Senat, cât și pentru lista de la Camera Deputaților. Ne pregătim pentru o nouă guvernare a Partidului Social Democrat. Ion Prioteasa, fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu, fost primar al Craiovei, asigură primele poziții pe lista de Senat și ne bazăm pe experiența lor din administrația locală. La Camera Deputaților avem cea mai mică medie de vârstă a candidaților, dintre toate partidele politice din Dolj. Alexandra Presură - economist, actualmente deputat, Iulian Badea - economist, Laura Vicol - avocat, Eliza Peța Ștefănescu - economist, actualmente deputat și Cosmin Durle - inginer, administratorul public al Craiovei, sunt oamenii cu care vom câștiga Doljul!”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

 

„Pentru Senat, îi avem pe domnii Ion Prioteasa și Mihail Genoiu, primii doi candidați. Dacă la Senat avem oameni cu mare experiență în administrație, la Camera Deputaților am mers pe tinerețe și dinamism și făcând o medie a vârstelor candidaților, este cea mai tânpră listă de candidați ai unui partid politic din județul Dolj. Pe primul loc pe listă este Alexandra Presură, parlamentar în funcție și președinta organizației de tineret din Dolj. Pe locul al II-lea este Iulian Badea, cel mai tânăr candidat pe o poziție eligibilă și economist de profesie. Pe locul trei pe liste este Laura Vicol, un avocat de Înalta Curte, cu o experiență de peste 20 de ani în avocatură. Locul patrul îl ocupă Eliza Peța, parlamentar în funcție. A lucrat alături de doamna Lia Olguța Vasilescu în aceeași Comisie, cea de Protecție Socială. Pe locul cinci se găsește Cosmin Durle, un om cu experiență în administrație. Acum este city manager al Primăriei Craiova, dar a fost consilier județean și administrator public la CJ Dolj”, a precizat Cosmin Vasile, secretar general al PSD Dolj și coordonator adjunct al campaniei pentru parlamentare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro