Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
PSD Dolj, tur de forță înainte de alegeri în frunte cu Marcel Ciolacu, Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu și Cosmin Vasile
0 Publicat la 13 iunie 2021, ora 15:24, 1180 / 1008 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 234 voturi
   
Partidul Social Democrat se pregătește intens de alegerile locale parțiale din cele cinci localități: Filiaşi, Ostroveni, Catane, Sadova şi Terpeziţa. Mobilizarea partidului s-a făcut până la cel mai înalt nivel. Fiind considerat, pe bună dreptate, dacă ne raportăm la toate alegerile, indiferent de ce natură au fost, unul din cele mai importante județe cu capital electoral pro PSD, Doljul se așteaptă și de această dată să fie reprezentat la nivel local, în localitățile unde au loc alegeri, de PSD.

Pentru aceste alegeri, PSD-ul a activat întreg activul local și central. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost cot la cot cu Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu și Cosmin Vasile prin toate localitățile unde au loc alegeri, și au stat de vorbă cu oamenii din casă în casă.

Cei cinci candidați pe care PSD Dolj îi propune sunt: Marin Gheorghe – Filiași, Florin Cîrciu – Ostroveni, Mihai Iulian Safta – Sadova, Cristian Nuță – Terpezița și Gheorghe Mărgărit – Catane.

 

Filiași - un oraș roșu

 

Filiașul este un oraș unde fostul edil a atras investiții de zeci de milioane de euro și a făcut ca peste  90% din filieșeni să se declare pro PSD.  La această întrevedere, a participat și Paul Stănescu, liderul de la Olt al PSD-ului. 

Echipa PSD s-a deplasat la Filiași, acolo unde localnici i-au întâmpinat în urale. Nu e de mirare, dacă ne uităm la cât s-a transformat orașul în mandatul lui Costeluș Gheorghe.

Oamenii i-au primit cu bucurie pe Marcel Ciolacu, Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu, Paul Stănescu și Cosmin Vasile și cu speranța că dezvoltarea orașului Filiași va avea continuitate alături de Gheorghe Marin. Împreună cu Costeluș Gheorghe, primarul reales cu 90%, care se poate considera, pe bună dreptate, o victimă a sistemului judiciar și viceprimarul, Laurențiu Florescu, vor forma aceeași echipă care a adus atât de multe realizări pentru orașul Filiași.

 

La Sadova se continuă proiectele începute.

 

Tânărul antreprenor de 32 de ani de la Sadova, Mihai Iulian Safta, propune în programul de primar pe care se angajează să îl aplice să bage canalizare în toată comuna,, să asfalteze din bani nerambursabili 20 de km de străzi, să atragă firme, să bage apă în satul Damian, să facă un parc, un circuit de captare a apelor pluviale, să amenzjeze spații verzi și trotuare, să reabiliteze Casa de Cultură.

 

Terpezița vine cu un inginer

La Terpezița, Cristian Nuță vine să aducă un nou suflu. Susținut puternic de Costel Popa, cel care a fost  dat jos din fotoliul propaspăt câștigat de ANI, inginerul Nuță are în plan să introduce apă în comună, sa asfalteze și să facă din comuna Terpezița o comună modernă.

Cristian Nuţă și Constantin Popa vor forma aceeaşi echipă puternică, pregătită să continue şi să dezvolte proiectele viitoare ce stau la baza modernizării şi dezvoltării comunei Terpezița.

 

Comunele Ostroveni și Catane sunt localitățile unde, în cursul zilei de sâmbătă, delegația PSD a vorbit cu toți locuitorii, au aflat ce le lipsește, ce trebuie să facă, ce așteptări sunt în zonă și le-au transmit oamenilor soluțiile la problemele ridicate.

 

“Florian Cîrciu și Silviu Preduș merg mai departe, legați atât de o prietenie apropiată, cât și de numeroasele realizări pe care le-au avut pentru comuna Ostroveni.

Împreună vor forma aceeași echipă puternică, care va continua dezvoltarea comunei Ostroveni!”, este descrierea pe care PSD o face despre echipa din comuna doljeană. Munca de echipă s-a văzut și ieri, atunci când, în dialogul purtat cui localnicii, cei din delegația PSD au primit feedbackuri pozitive.Comuna pare că merge și de data aceasta pe mâna PSD, majoritatea locuitorilor fiind de părere că aceasta este cea mai bună soluție pentru ei.

 

Nu în ultimul rând, comuna Catane propune ca primar pe Gheorghe Mărgărit,cel care acum conduce Primăria din postura de primar interimar, o persoană cu experiență administrativă, care își dorește ca realizările pentru comuna Catane să continue.Și aici, locuitorii au fost primitori și au declarat că au încredere în candidatul PSD, cel de la care au așteptări foarte mari. 

 

Alegerile în cele cinci localități vor avea loc pe data de 27 iunie. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro