Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda, despre creșterea veniturilor și comisioanele băncilor
0 Publicat la 6 februarie 2019, ora 10:05, 5104 / 4825 afişări Mihai Miron
Nota medie 6.0/10 din 887 voturi
   

Senatorul de Dolj a făcut o scurtă radiografie a creșterilor și a pus în balanță amenințările băncilor care spun că vor crește ratele prin impunerea de comisioane populației.

 

“Veniturile românilor cresc prin scăderea taxelor, creșterea salariilor, a pensiilor și a altor masuri fiscale și ar fi aberant să dispară prin creșteri artificiale ale ratelor și prin comisioane care nu mai exista niciunde în Uniunea Europeană”, a declarat senatorul Radu Preda.

 

Veniturile totale medii lunare au reprezentat în trimestrul al doilea din 2018, în termeni nominali, 4.151 lei pe gospodărie, o creştere de 24,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (822 de lei), şi 1.589 lei pe persoană, o majorare de 25,7% (325 de lei), reiese din datele transmise de INS.

 

Toate aceste creșteri sunt amenințate de bănci, care vor să folosească un instrument  pentru a transfera povara taxelor suplimentare la care sunt supuse de către guvern în urma taxei privind roborul de peste 3% prin transferul pe umerii contribuabilllilor al comisioanelor.

Analistii sunt de părere că se vor majora comisioanele de retragere şi depunere, precum şi cele de închidere a unui cont sau de ramburasare anticipateă a unui credit.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro