Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: PNL sabotează și turismul!
0 Publicat la 23 august 2019, ora 08:42, 3536 / 3270 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 1048 voturi
   

Atac incendiar al senatorului PSD Dolj, Radu Preda la politicile PNL.

 

“Așa arată cu adevărat politicile și programul PNL-PDL.

Atacul PNL la adresa bugetarilor, este, de fapt, un atac la mediul privat de afaceri. Desființarea voucherelor de vacanță, cerută de premierul lui Iohannis, Orban și de ministrul finanțelor al lui Iohannis, Cîțu, înseamnă, de fapt, anularea sprijinului oferit de guvernul PSD, industriei private din turism
o PNL continuă politica PDL-ului de tăiere a veniturilor românilor și nu întâmplător actualul PNL este alcătuit în mare majoritate din foști PDL-iști. Cu siguranță, românii nu i-au uitat pe Turcan, Blaga, Boc și multi alții, care au tăiat salarii și pensii fără nicio remușcare, în timp ce camarila lor prăduia banii statului.
o Voucherele de vacanță pe care liderii PNL le vor anulate, sunt acordate ca un sprijin direct industriei private din turism. Pot fi cheltuite doar în țara noastră și au fost principalul motor de relansare a industriei turistice din România, conform studiului făcut de federațiile și asociațiile de turism din România.
Această măsura a scos la lumină o mare parte din industria care funcționa la negru. Datele raportate la Ministerul Turismului arată o creștere foarte mare a numărului de cereri pentru autorizarea unităților de cazare din 2017 până astăzi.
#RușinePNL
#ProgramPNL
#PNLtaieTot” – senator Radu Preda

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro