Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Investitii recompensate
Regenerarea urbană a adus Craiovei premiul de Excelență
0 Publicat la 13 noiembrie 2018, ora 18:34, 5950 / 5552 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1178 voturi
   

Asociația Municipiilor din România a acordat Craiovei Premiul de Excelență pentru Regenerare Urbană. Municipiul Craiova a devenit un abonat la astfel de premii, după ce anul trecut a primit premiul de excelență în sănătate.

Toate proiectele au fost demarcate pe vremea primarului Lia Olguța Vasilescu.

"Vreau să mulțumesc echipei AMR pentru faptul că noi, primarii suntem obișnuiți să fim în permanență certați, să ni se ceară să fim în permanență cuplați la tot ce este nevoie în urbea noastră. Rare sunt momentele în care cineva ne aduce mulțumiri, iar ceea ce se întâmplă în această seară face parte din categoria puținelor momente când cineva se uită și cu mulțumirea spre ceea ce am făcut. Sunt lucruri care te fac sa fii mândru, sa fii optimist de ceea ce înseamnă viitorul orașului tău. Față de tot ce înseamnă regenerare urbană vreau sa mulțumesc celor care au pornit aceste proiecte: centrul istoric al orașului, pe care am reușit să îl revitalizăm. Al doilea mare proiect, și vreau să mulțumesc pe această cale celei care a început acest proiect, Lia Olguța Vasilescu, Parcul Romanescu fost redat craiovenilor, în același mod cum a fost gândit de cel mai bun primar pe care l-a avut Craiova, Nicolae Romanescu. Este un lucru cu care ne mândrim și vă invit să vizitați cel mai frumos parc natural din Europa de est. Vreau să mulțumesc, de asemenea, echipei Primăriei Craiovei și mai ales cetățenilor orașului nostru”, a declarat primarul Craiovei Mihail Genoiu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro