Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
S-a deschis Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, în cadrul primăriei Ghercești
0 Publicat la 7 decembrie 2021, ora 12:46, 440 / 382 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 147 voturi
   

“Cel de-al 58-lea serviciu de evidență a persoanelor din Dolj s-a deschis astăzi. Am fost prezent la inaugurarea sediului Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor, în cadrul primăriei Ghercești.

Persoanele interesate de obținerea actelor de stare civilă o vor putea face mult mai simplu, în proximitatea domiciliului lor și cu garanția eliberării în cel mai scurt timp.

Doljul este județul cu cele mai multe servicii publice de evidența persoanelor, iar numărul acestora va crește în continuare odată cu înființarea ghișeelor din comunele Coșoveni, Radovan și Desa.

Procesul de descentralizare și de creștere a calității serviciilor publice de evidența persoanelor, apropierea acestora de cetățeni și rezolvarea în mod operativ a eliberării actelor de identitate, reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Dolj și Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Dolj”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro