Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Să o ajutăm pe Sepsi să rămână pe loc
0 Publicat la 13 septembrie 2021, ora 11:25, 1141 / 990 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 409 voturi
   

Craiova, cea care are dreptul să poarte numele de Universitatea, se bate azi pentru victorie cu Sepsi Sfântul Gheorghe. Bănia vrea o victorie. Concitadina din oraș, U Craiova 1948, fiind învinsă de FC Argeș. Dar să revenim la juveți, așa cum spuneam, se pregătesc să își încordeze mușchii cu cei ai celor de la Sepsi. În mod normal, ar trebui să fie o victorie. Dar, în Liga 1, normalul nu mai e de mult ceva firesc iar calculele sigure altădată sunt la fel de stabile ca scara Richter din oceanul Pacific.  

 

Craiovei îi lipsește Crețu, proaspăt antamat după ce Becali l-a expulzat de la FCSB. Dar tot Craiovei îi revin Conte și Ivan. Despre ultimul, Reghe spunea mai ieri că poate juca 45 de minute. Conte rămâne de văzut. La mijloc, se așteaptă Houri, iar pe atac, Kolic și Marcovic. Dci totul pregătit pentru trei puncte și o urcare vertiginoasă spre vârful clasamentului

Sepsi însă va risca pentru că nu are nimic de pierdut. Suporterii din Bănie speră că nici ceva de câștigat, la finalul meciului.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro