Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Sancțiuni pentru proprietarii care nu-și cosmetizează de ambrozie terenurile
0 Publicat la 2 august 2019, ora 13:07, 3769 / 3656 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 669 voturi
   

Primăria Municipiului Craiova a demarat, conform obligațiilor legale impuse de legea nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia și Normele metodologice de aplicare ale legii, prin instituirea unor măsuri de prevenire, și distrugere a buruienii, începând cu data de 15 iulie, prin RAADPFL Craiova, o amplă acțiune de combatere și identificare a ambroziei.        

 

Vizați au fost proprietarii care nu își asigură salubrizarea, cosirea buruienilor, vegetației ierboase și lemnoase, colectarea și transportul deșeurilor rezultate de pe terenurile virane pe care le dețin. Organele de control din subordinea Autorității au pus în aplicare contravențiile impuse de lege, vizate fiind și instituțiile statului care au terenuri împânzite cu ambrozie: CFR pe zona de la Aleea 1 Șimnic dar și terenurile private din jurul marilor mall-uri  tranzitate de un număr mare de cetățeni urmând ca astfel de controale să se facă și în perioada următoare.

Pentru identificarea mai ușoară a tufelor rămase după toaletarea zonelor verzi din Craiova, RAADPFL Craiova roagă cetățenii să trimită sesizări/fotografii pe pagina de facebook a instituției (RAADPFL Craiova) sau să sune la Telefonul Cetățeanului – 0251.984.

 

Proprietarii de terenuri sunt obligați să asigure salubrizarea, cosirea buruienilor, vegetației ierboase și lemnoase, colectarea și transportul deșeurilor rezultate de pe terenurile virane pe care le dețin, în caz contrar riscă sancțiuni, conform legislației în vigoare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro