Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate „De văzut, de trăit şi de povestit despre Craiova Culturală”
Se ştiu blogerii câştigători de la CCTD
0 Publicat la 8 mai 2015, ora 16:02, 6585 / 3933 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1485 voturi
   
Casa de Cultură „Traian Demetrescu” a desfăşurat, în perioada 16 aprilie – 5 mai 2015, campania naţională „De văzut, de trăit şi de povestit despre Craiova Culturală” destinată bloggerilor din întreaga ţară. Vreme de aproape trei săptămâni, bloggeri din toată ţara au răspândit mesajul şi brandurile Craiovei Culturale.

 Au existat circa 50 de materiale înscrise în concurs (lista lor o puteţi găsi aici:  http://craiova.blogalinitiative.ro/campanii/de-vazut-de-trait-si-de-povestit-despre-craiova-culturala). Practic, nici un eveniment important desfăşurat de instituţiile de cultură craiovene nu a fost omis, astfel că mesajul cultural al municipiului Craiova şi al regiunii Oltenia este purtat în întreaga ţară, către sute de mii de cititori. Campania de imagine, iniţiată de către Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi destinată susţinerii candidaturii oraşului Craiova pentru titlul de „Capitală Europeană a Culturii 2021”, a fost un succes remarcabil.
Concursul a fost împărţit pe două categorii: bloggeri olteni şi bloggeri din afara Olteniei. La categoria bloggeri olteni, premiile au fost obţinute de: Xaara Novack (locul 1), Oana Haiduc (locul 2) şi Andreea Melinescu (locul 3). La categoria bloggeri din afara Olteniei, premiile au fost obţinute de: Răzvan Iancu (Constanţa, locul 1), Georgiana Mihăilă (Bucureşti, locul 2), Raluca Filimon (Braşov, locul 3). Juriul a fost format din Cosmin Dragoste (manager Casa de Cultură „Traian Demetrescu”), Luiza Mitu (referent în cadrul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” şi Corina Bărbuică (din partea Asociaţiei „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”).
Festivitatea de premiere va avea loc pe 9 mai 2015, ora 16.00, la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”. Articolele câştigătoare pot fi citite la următoarea adresă: http://craiova.blogalinitiative.ro/castigatori-campanie-de-vazut-de-trait-si-de-povestit-despre-craiova-culturala.html.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro