Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Senatorul Radu Preda despre tendințele economice pentru lunile iulie - septembrie
0 Publicat la 31 iulie 2019, ora 13:41, 4168 / 4046 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 638 voturi
   

Optimism și încredere în perspectivele economice, în rândul managerilor din industrie, construcții și comerț, dar și de analiștii financiari. PSD trebuie să aducă acest sentiment de încredere și la nivelul cetățenilor obișnuiți.

Este o performanță remarcabilă faptul că actualul guvern prin atitudine dar și decizii reușește să protejeze mediul economic de turbulențele politice.
În egală măsură este relevant cât de corect sunt percepute și cât de lipsite de efect în lumea de business, fanfaronadele și demagogia agresivă a lui Iohannis și a susținătorilor săi.
Se face dovada că trompetele de tipul Cîțu, Orban, Barna sau Turcan sunt de-a dreptul ignorate...
Este însă o obligație din partea PSD de a aduce încrederea în economie și beneficiile economice și la nivelul cetățenilor obișnuiți. Sunt multe categorii care au cunoscut creșteri de venituri. Este însă important ca Guvernul să continue aceste politici pentru ca beneficiile să ajungă și la celelalte categorii de cetățeni.
Nu încape nicio îndoială că profesioniștii din economie sunt conectați direct și zilnic la pulsul realității economice, au cele mai relevante informații, iar percepția lor este bazată pe lucruri incontestabile.
Astfel INS arată, în analiza tendințelor economice pentru iulie-septembrie, o creștere a activității în construcții și în comerț și o stabilitate a industriei.
În construcții se anticipează o creștere a volumului producției de 26% dar și a numărului de salariați ( +11%).
În comerț managerii estimează o creștere a activității cu 22% și o creștere a angajaților cu 13%.
În servicii se anticipează o creștere moderată de 11% în următoarele 3 luni – sună analiza senatorului de Dolj, Radu Preda.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro