Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Skip Robert își lansează cartea „Zodia Pierdută”
0 Publicat la 29 septembrie 2020, ora 12:23, 772 / 669 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 209 voturi
   
La o vârstă fragedă, în vreme ce marea majoritate a tinerilor aleargă să se distreze, Skip Robert, după numele de scenă, scrie. Și scrie bine, zic criticii care i-au citit cartea în avanpremieră.

"Zodia Pierdută" este un roman de ficțiune, plin de întâmplări neprevăzute, ce înfățișează o lume distopică, dictată de Zodiile care coboară pe pământ și controlează oamenii după bunul plac. Adam, primul hibrid, este pus să își aleagă singur mentorul în viață la 18 ani, dar se întâmplă ceva neprevăzut, iar băiatul începe să afle secretele Zodiilor, căzând în mijlocul unei lupte mitice.

 

Lansarea cărții "Zodia Pierdută" de Robert "Skip" Bușe este primul volum din trilogia "Începutul noului sfârșit". Evenimentul va avea loc în Fado, joi, 8 octombrie, începând cu ora 18:00, în condiții de siguranță și distanțare socială, cu un număr limitat se locuri.

 

Robert "Skip" Bușe este un tânăr student în anul III, la Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism. A început să scrie încă din liceul, de la vârsta de 15 ani. A fost basist în trupa "Spleet", iar la momentul de față este basist și vocalist în trupa "ZET".
Pasiunea pentru scris a descoperit-o fiind membru al "Generației Folk", unde compunea piese, realizând mai apoi că nu toate ideile pot încăpea într-o poezie, astfel a început să scrie proză.

 

Trupa "ZET" este o trupă rap-rock din Craiova, înființată de Robert "Skip" Bușe în februarie 2020. Compoziția trupei este:
Robert Bușe - Bass, Voce
Adriana Pîrva - Voce
Ana Bogdan - Chitară
Sara Nicolae - Clape
Albert Argeșeanu - Tobe

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro