Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Artiştii veritabili iubesc Bănia
Ştefan Bănică Jr. promovează Craiova
0 Publicat la 19 iunie 2014, ora 17:23, 5230 / 2362 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1039 voturi
   
Cântăreţul a postat pe pagina lui de Facebook un amplu material despre Muzeul de Artă din Craiova. Postarea este însoţită de mesajul “De ce să iubeşti România”.

Ştefan Bănică Jr. a rămas impresionat de Muzeul de Artă din Craiova şi a decis să le arate asta şi fanilor lui. “Muzeul de Arta Craiova are sediul in somptuosul palat al familiei Jean Mihail si este una din cele mai prestigioase institutii muzeale din Romania. A fost construit intre 1900-1907 dupa proiectele arhitectului francez Paul Gottereau. Galeria de Arta Romaneasca dispune de creatii de exceptie semnate de Constantin Brancusi (Domnisoara Pogany, Vitellius, Orgoliu, Cap de copil, Sarutul, Coapsa), precum si picturi de Theodor Aman, Constantin Lecca, Nicolae Grigorescu etc. Din 1962 operele de arta din partimoniul Muzeului de Arta Craiova au intrat in circuitul international al valorilor prin participarea la mari expozitii international”, se arată în postarea lui, semn că Ştefan Bănică Jr. s-a interesat despre istoricul clădirii. În mai puţin de o oră, postarea fusese apreciată de peste 320 de persoane. Artistul se gândeşte serios ca unul din videoclipurile viitoare să fie filmate chiar în somptuoasa clădire din Bănie.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro