Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Tema de proiectare pentru noul spital de pediatrie este finalizată
0 Publicat la 13 aprilie 2021, ora 11:49, 1748 / 1523 afişări Mihai Micuț
Nota medie 6.1/10 din 316 voturi
   

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a declarat, la emisiunea Oltenia 3TV, care este stadiul noului spital de Pediatrie care se va construi în Craiova

 

“Am prins în buget suma pentru studiul de fezabilitate unde avem déjà tema de proiectare finalizată”, a declaat edilul Craiovei.

 

Conform proiectului prezentat în Campania electorală, noul imobil, cu subsol, parter și 6 etaje, va pune la dispoziție spații generoase, care urmează să însumeze peste 10.000 de metri pătrați și va fi structurat pe două aripi. Prima dintre ele va fi destinată Clinicii de Pediatrie, care va cuprinde un ambulatoriu pentru copii, cu o gamă largă de specializări medicale, mergând de la dermatologie, oftalmologie și boli de nutriție la neurologie și cardiologie.

 

Tot aici se vor regăsi și saloanele, atât pentru spitalizare de zi, cât și continuă, precum și un centru de recuperare fizică, neuromotorie și respiratorie. Pentru ca micii pacienți să resimtă cât mai puțin stresul și temerile cu care se confruntă de obicei atunci când intră într-un spital, recepția va fi proiectată și amenajată ca un spațiu de joacă.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro